روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

نظر سرمربی کامبوج در مورد بازی با ایران

سرمربی تیم ملی فوتبال کامبوج گفت: بازی با ایران فرصتی است که می‌توانیم خودمان را ارزیابی کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 09
کد خبر: ۲۴۴۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛فلیکس دالماس در نشست خبری پیش از بازی تیم های ملی فوتبال ایران و کامبوج گفت: ایران یکی از قوی ترین تیم های آسیا است. بازی با ایران فرصتی است که می توانیم خودمان را ارزیابی کنیم.

 

وی ادامه داد: بدون ترس و مشکل در سطح بالایی با ایران رقابت می کنیم. امیدوارم این مسیر را به خوبی ادامه بدهیم و انقلابی در فوتبال کامبوج داشته باشیم. 

 

سرمربی تیم ملی فوتبال کامبوج درباره همکاری مشترکش با هوندا در این تیم، تاکید کرد: آقای هوندا و من یک ایدئولوژی یکسان داریم و تصمیم گرفتیم کار را با هم شروع کنیم اما من وقت بیشتری نسبت به هوندا دارم‌.هر پیشرفتی در تیم می بینید به دلیل حضور هوندا است. شخصیت متفاوتی نسبت به هوندا دارم اما رویا و هدفمان مشترک است.

 

دالماس همچنین گفت: همیشه امید صعود به جام جهانی را داریم اما  درباره این موضوع واقع بین هستیم.

 

در این نشست خبری همچنین سوئی ویسال بازیکن تیم ملی کامبوج با ابراز خوشحالی نسبت به حضورش در ایران، گفت: خیلی خوشحالم به ایران آمده ایم و مقابل تیمی که یکی از قدرت های فوتبال آسیا است بازی می کنیم.

 

وی ادامه داد: می دانیم که ایران در رنکینگ هم تیم‌اول آسیا است. می خواهیم بازی خوب و باکیفیتی انجام بدهیم و برای ما تفاوتی ندارد که بازی با ایران دیدار اول یا آخر ما است چراکه می خواهیم نمایش خوبی داشته باشیم.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده